Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Disclaimer

 

Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.abnamro.nl bezoekt.

Van wie is de website?

ABN AMRO is eigenaar van de website. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van ABN AMRO zijn: 

ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Wat is nog meer belangrijk?

  • De Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank controleren alle Nederlandse banken. Ook ABN AMRO. Kijk voor meer informatie over de Autoriteit Financiële Markten op www.afm.nl en voor De Nederlandsche Bank op www.dnb.nl .
  • ABN AMRO is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34334259.
  • Het btw-nummer van ABN AMRO is: NL820646660B01.

Kan ik de disclaimer op mijn eigen computer bewaren?

Download de disclaimer . U kunt de tekst ook printen en later teruglezen.

 

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies

Op de website staat alleen algemene informatie. U krijgt geen persoonlijk advies. Neemt u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing? Dat is uw eigen verantwoordelijkheid.

Bereikbaarheid van de website

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de website beschikbaar is. Is de website tijdelijk niet bereikbaar en lijdt u daardoor schade? Dan is ABN AMRO niet aansprakelijk.

Fouten op de website

We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Klopt de informatie op de website niet (meer) en lijdt u daardoor schade? Dan is ABN AMRO niet aansprakelijk.

Auteursrechten

Alle informatie op de website, de vormgeving, huisstijl en logo's zijn van ABN AMRO. U mag de informatie op de website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privé-blog. Vermeld dan dat u de informatie heeft gevonden op www.abnamro.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. Wilt u informatie op de website gebruiken voor commerciële doeleinden? Dan moet u ABN AMRO eerst toestemming vragen.

Websites van anderen

Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland

De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen

We kunnen de regels van de disclaimer aanpassen.