Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

E.dentifier aanvragen

De e.dentifier is steeds minder vaak nodig

Wilt u inloggen in Internet Bankieren? Doe dit veilig met de ABN AMRO app.

ABN AMRO

Blijf bankieren op uw manier

Bankieren met de ABN AMRO app hoeft niet als u dat niet fijn vindt. Dit kan nog steeds op uw PC of laptop. Log veilig in met de app en ga daarna verder zoals u gewend bent. Zo blijven inloggen en bankieren gescheiden van elkaar, net als met de e.dentifier.

U heeft geen e.dentifier meer nodig voor...

Inloggen in Internet Bankieren

Log in met QR en ga door op uw PC

De app activeren

Scan uw legitimatiebewijs in de app

Hoge bedragen overboeken

Dit kan in de app tot maximaal € 250.000

Bankieren via de laptop of app? De keuze blijft aan u

De app alleen voor inloggen

Blijft u het liefst bankieren op de laptop? Dat kan! Er zijn genoeg klanten die de app alleen gebruiken voor inloggen in Internet Bankieren.

Met de app bankieren

Makkelijk geld overboeken, shoppen op uw telefoon, bellen vanuit de app. Het is allemaal mogelijk. Met de app heeft u alles dichtbij.

Gloeilamp
MEEST GEKOZEN

ABN AMRO app

  • Direct beschikbaar, u kunt meteen bij uw bankzaken
  • Veilig inloggen in Internet Bankieren, ook met vingerafdruk of gezichtsherkenning
  • Steeds nieuwe beveiligingsupdates
  • Geen e.dentifier of betaalpas nodig

E.dentifier

  • Tot 7 dagen levertijd, dus u kunt niet meteen bij uw bankzaken
  • Geen beveiligingsupdates
  • Werkt niet zonder betaalpas

Veelgestelde vragen over de e.dentifier en de app

Als u gaat Internet Bankieren
Pak uw telefoon of tablet en open de ABN AMRO app. Tik op het icoon linksboven in de app: zo opent u de scanner. Scan de QR-code op het inlogscherm van Internet Bankieren. Hierna toetst u uw persoonlijke identificatiecode in en bent u ingelogd. U bankiert verder zoals u gewend bent, namelijk op uw pc of laptop.

Als u de ABN AMRO app gebruikt
Bankiert u met de app? Log dan in met uw persoonlijke identificatiecode, uw vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Ja, u kunt gerust dezelfde e.dentifier gebruiken als een familielid of huisgenoot. De e.dentifier is namelijk niet gebonden aan één persoon. U steekt gewoon uw eigen pas in de e.dentifier wanneer u gaat bankieren.

Heeft u een nieuw exemplaar ontvangen, maar kunt u al een e.dentifier lenen van iemand anders? Laat de e.dentifier dan in de verpakking en stuur deze retour naar ons. Gebruik hiervoor de sticker met het antwoordnummer. Goed om te weten: we vragen u nooit om uw betaalpas naar ons op te sturen. Dit gaat echt alleen om de e.dentifier.

De meeste bankzaken kunt u doen met de ABN AMRO app. Moet u iets regelen waar tóch een e.dentifier voor nodig is, dan helpen we u om er eentje aan te vragen (als u er geen meer heeft).

Omdat u dan altijd uw bankzaken dichtbij heeft. Even uw saldo checken of zelf snel uw betaalpas blokkeren: u heeft naast de app niets anders nodig. De ABN AMRO app is net als Internet Bankieren een veilige, gesloten omgeving. Voor de meeste bankzaken kunt u in de app blijven. Steeds uw betaalpas en e.dentifier erbij pakken hoeft dus niet meer. Hierdoor heeft u meer controle, in elke situatie. U bankiert in de app met de veiligheid die u gewend bent. Alleen u heeft toegang tot uw rekening(en) in de ABN AMRO app.

Heeft u de app gedownload? Dan moet u eerst uw toestel registreren, zodat we zeker weten dat u het bent. U beveiligt de app met een 5-cijferige identificatiecode, uw vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Iedere twee weken kunt u een nieuwe versie van de app downloaden, met de nieuwste beveiliging en functies.

De ABN AMRO app is veilig. De ABN AMRO app en Internet Bankieren zijn allebei een compleet gesloten omgeving. Uw gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd. Twijfelt u nog over de veiligheid van de app? We vertellen u daar graag meer over op Met de app bankiert u veilig.