Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Studeren en starten

Uw medische loopbaan gaat beginnen. Ook tijdens uw studie en bij de start van uw carrière staat ons adviesteam voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u advies? Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten.

ABN AMRO

Medisch Studenten Pakket

Volgt u een (para)medische opleiding? Vraag dan gratis het Medisch Studenten Pakket aan. Inclusief gratis stethoscoop, hechtset of Bol.com cadeaubon. En onze sectorspecialisten zijn er voor u met advies en hulp.

ABN AMRO

"Als medisch student ben je al druk genoeg. Dan is het handig dat je voor je financiële zaken bij iemand terecht kunt. Ik ben je aanspreekpunt en wegwijzer binnen de bank. Ik ken de medische wereld en weet welke vraagstukken jij tegenkomt. Hierover kun je met mij sparren. Indien nodig breng ik je in contact met specialisten binnen de bank. Zo bieden we dienstverlening op maat!"

— Brigitte Pak, adviseur Adviseur Medisch in Privé

telefoon en mastercard

Creditcards voor studenten

Met een creditcard bestel je je festivalkaartjes en doe je online betalingen. Bijna al je aankopen zijn automatisch 180 dagen verzekerd. Heb je een nul-urencontract? Voor de ICS GO Card geldt er geen inkomenseis en vindt er geen BKR-toetsing plaats.

Circle gebouw ABN AMRO

Duurzaamheid bij ABN AMRO

We vinden het belangrijk dat onze samenleving steeds duurzamer wordt. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die daar écht bij helpen. We laten u graag weten wat wij doen, en hoe u zelf ook kunt bijdragen.

Zzp-checklist voor medici

Wilt u starten als waarnemer of zzp'er in de zorg? Dan moet veel dingen regelen. Denk bijvoorbeeld aan uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het bepalen van uw uurtarief. Wij hebben de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

Medicus in loondienst

Bent u een medicus in loondienst? Ons team van adviseurs en specialisten staat voor u klaar. Handig als u vragen heeft over bankieren, wonen of verzekeren. Maar ook als u een praktijk wilt starten of overnemen, denken we graag met u mee.