Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Sports & Entertainment Desk

Een bijzondere carrière vraagt om bijzondere aandacht

Persoonlijke aandacht, zakelijk en privé

De carrières van sporters, entertainers en modellen verlopen anders dan gebruikelijk. Dit vraagt om extra financiële aandacht. Zakelijk en privé. Onze specialisten van de Sports & Entertainment Desk zijn gespecialiseerd in bijzondere carrières. U krijgt een vast contactpersoon met wie u zorgvuldig uw financiële toekomst plant. 

Uw bankzaken regelen

Dagelijkse bankzaken

Wilt u uw betaalpas blokkeren, uw betaalprofiel wijzigen, een nieuwe betaalpas of creditcard aanvragen? U regelt uw bankzaken snel en eenvoudig online.

Vastgoed voor verhuur

U kunt uw vermogen investeren in vastgoed om het te verhuren of om te gebruiken als tweede woning. Als u de aankoop niet volledig zelf wilt of kunt betalen, is financiering een optie. Dat is mogelijk tot 70% van de marktwaarde.

Een eigen woning

Bent u op zoek naar meer woonruimte of wilt meer weten over de verschillende hypotheekvormen? Zorgeloos wonen doet u met een hypotheek die bij u past.

Uw vermogen beheren

Wilt u weten hoe u uw vermogen het beste kunt gebruiken? Of wilt u juist vermogen opbouwen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Uw pensioen

Hoeveel pensioen u heeft opgebouwd? Uw pensioen lijkt misschien ver weg, maar wacht niet te lang om uw inkomen voor later te regelen.

Meer weten?

Wilt u weten wat de Sport & Entertainment Desk voor u kan betekenen? Maak een afspraak en bespreek uw situatie met een van onze specialisten.